HomeCalaix brutSobre agresiones, toros y lujurias

Comments

Sobre agresiones, toros y lujurias — 2 comentaris

 1. Estic d’acord amb tu. Les agressions no s’han de permetre, peró tampoc cal parlar en boca de ningú, ni decidir per ningú. Que cadascú, done o home faci amb el seu cos el que li plagui. Durant aquests dies en el que aquest tema s’ha estat tractant de diverses maneres i enfocs, m’ha sorprés llegir els comentaris del homes, la majoria dels quals deien sentir vergonya aliena pel comportament dels seus companys de génere. Penso que aquests homes tenen un paper molt important alhora de canviar aquelles concepcions culturals i les pràctiques que a elles van associades, que segueixen otorgant drets, funcions i sovint privilegis diferents a les persones segons el génere que socialment se li adjudica tan sols per haver nascut amb un penis o una vulva. Aquesta és una tasca que s’ha de fer entre tots i per tant animo a aquells que us sentiu homes, sigui quin sigui el vostre sexe, a que seguiu opinant i censurant els comportaments que atempten contra la dignitat d eles persones, no tan sols en les xarxes, si no amb els vostres amics, familiars i companys.
  I gràcies Marta per aquest espai de reflexió.

  • Gràcies Susanna per la teva aportació.
   Estic totalment d’acord en que el canvi que necessita la nostra societat ha de venir tant d’homes com de dones… mares, pares, companys, companyes, mestres, periodistes, amigues, amics,… des de totes les esferes i en tots els llenguatges, codis i mitjans.
   Ens hem de deseducar i reeducar cadascuna de nosaltres. En el dia a dia. En les nostres relacions, en el llenguatge que utilitzem, les pel·lícules que mirem, els contes que expliquem, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*