heart healing

Des de Seda Calenta oferim teràpies personalitzades en les quals mitjançant la kinesiologia, busquem quina és la causa del desequilibri i quina és la eina terapèutica més adient en cada cas, utilitzant preferentment el biomagnetisme, l’acupuntura, les flors de Bach i el tapping o (EFT)

KINESIOLOGIA

El terme kinesiologia procedeix del grec ‘kinesis’, que significa moviment, i es pot definir com a estudi del moviment. Aquesta disciplina avalua el to muscular i els moviments de la persona (o els problemes que té per realitzar un moviment concret), amb l’objectiu d’identificar en quina zona del cos es troba el problema que produeix un desequilibri al pacient, influint negativament sobre el seu benestar físic o emocional.  kinesiologia1
Per a això s’utilitza un test muscular que valora la qualitat de resposta dels diferents músculs. Com els músculs estan relacionats amb diferents òrgans i funcions del cos humà, i la seva resposta no és adequada si el sistema que ho alimenta –nerviós, sanguini, limfàtic…– està bloquejat o sofreix estrès. Així, a través d’aquest examen es detecten les àrees disfuncionals i les conseqüències que té això sobre la salut del pacient.
Una vegada determinat el trastorn, s’empren diversos procediments terapèutics per solucionar-lo, desbloquejant les zones problemàtiques, reduint l’estrès, afavorint la circulació de la sang i la oxigenació de les àrees comprimides, etcètera.

BIOMAGNETISME

par bioEl “Par Biomagnético” o Biomagnetisme és un sistema terapèutic desenvolupat pel Dr. Isaac Goiz Durán a partir de 1988; en el qual s’utilitza imans per tractar paràsits, bacteris, fongs i virus que són la causa de diverses malalties.
El Biomagnetisme és compatible amb qualsevol altra forma de teràpia (homeopatia, naturopatia, Flors de Bach, etc.) i també pot utilitzar-se simultàniament amb tractaments al·lopàtics tradicionals.
Aquesta teràpia suposa la comunicació amb la saviesa corporal per determinar, a través d’un diàleg binari (extensió-contracció) entre terapeuta i cèl·lules corporals, la regió biomagnètica que es trobi en estat disfuncional i que ha estat envaïda per elements patògens.
A partir d’això, els camps irregulars poden ajudar a modificar-se per mitjà d’imants per restablir l’equilibri tant biomagnètic (freqüències cel·lulars) com a bioquímic (Ph, neurotransmissors, neuroreguladors, hormones, enzims).
La Teràpia de Biomagnetisme no és un substitut de la consulta mèdica, avaluació o tractament.
Reequilibrant el biomagnetisme del nostre cos amb poques sessions aconseguim en el més discret dels casos, una millora substancial de l’estat general de salut.

Tapping (EFT)

EFT._puntos_rojosEl Tapping és una teràpia, també coneguda com a EFT o Tècnica d’Alliberament Emocional, l’objectiu de la qual és superar el bloqueig emocional que impedeix aconseguir plenament els objectius.
Basada en l’acupuntura, s’estimulen meridians d’energia en el cos, utilitzant una suau estimulació amb les gemmes de dos dits sobre el cap, el pit i mans, per desbloquejar el flux d’energia negativa. Al mateix temps l’individu pensa en un problema específic i repeteix unes afirmacions sobre el problema que està tractant de solucionar.
Molt útil especialment per a bloquejos sexuals.

Consultes: dijous i divendres al Nírmala d’Olot

Dos divendres al mes a La Casa Creciente de Barcelona

Per concertar una cita, escriu a consultes@sedacalenta.cat


Comments

Consultas — 5 comentaris

 1. Hola em van operar fa dos anys de la bufeta de la orina i desde llavors les relacions sexuals son un pal… no e tingut mai mes cap orgasme creus que em podries ajudar ?
  E anat a varis ginecolegs i tots diuen que la malla esta ben posada pero un hosteopata em va dir que m havien pinsat tots els nervis de clitoris i sensivilittat vaginal o algu aixi …no se si tinc solucio sense passar per quirofan!!!!
  si puc pasare al centre a demanar hora crec que encara soc jove (36 anys) i tres fills

  Gracies

 2. Buenos días seda! Me apareció tu publicación en Fbk pero estoy en Argentina, tienes algún contacto o conoces alguien x aquí que grande con el huevo de obsidiana?
  Desde uta muchas graciass!!

  • Hola Emiliana. No conozco a nadie por Argentina que haga este trabajo pero seguro que buscando un poco la encuentras. Si me entero de alguien te lo haré saber.

 3. Hola, estuve leyendo la pagina y gusté mucho de los contenidos. soy de argentina y trabajo con mujeres desde el cuerpo y la sanación femenina. queria pedirte si tenés algunos libros para recomendarme sobre el orgasmo femenino y eyaculación femenina, además de los de Casilda.

  MUCHAS GRACIAS

  Jazmin

  • El mejor libro sobre eyaculación femenina es el de Diana J. Torres “Coño Potens”. Sobre orgasmos no hay nada que me convenza 100% aunque espero el próximo año acabar el mío 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*