mirall(En castellano al final)

D’ON VINC
Podríem dir que vaig començar la meva formació a Mèxic, amb la COMPITCH (Consejo de Organizaciones de Médicos y Parteras Indígenas Tradicionales de Chiapas) el 1999 i el 2001.
De retorn a Barcelona em vaig començar formar en fitoteràpia i cosmètica natural, fent múltiples cursos i seminaris (Manatial de la Salud, Arké, Ismet). I sobretot vivint en un entorn ric en plantes medicinals i cultivant les que no recollia al bosc. I també gràcies a les hores i hores que em van regalar l’ herbolaria Maria José del Born de Barcelona i l’herbolari i investigador incansable Esteve Padullés.

Paral·lelament em formava a nivell polític i ideològic en l’entorn de l’autogestió, l’agroecologia, la vida en comunitat i l’acció directa de Barcelona, participant en col·lectius que treballaven diferents feminismes i interessant-me especialment en la deconstrucció i reconstrucció de les relacions afectivo-sexuals i les investigacions sobre gèneres i cossos.embaràs

Amb el primer embaràs vaig començar a explorar la sexualitat femenina més enllà del coit i la masturbació.Un temps després del part vaig estar formant-me i acompanyant naixements amb la que havia sigut la meva llevadora i a participar en el grup d’acompanyament a la lactància Alba.
El 2007, amb la sexòloga Verónica Ramilo vam organitzar unes jornades gratuïtes sobre sexualitat a Collserola i arrel d’aquestes vaig començar a estudiar sexologia pel meu compte des de la perspectiva de l’ecofeminisme.

Més tard em vaig formar com a terapeuta floral, al centre Aire de Barcelona de manera vivencial, amb el mètode emovere, des d’una perspectiva gestàltica.
Alhora vaig estar fent tupper-sex per a la empresa La Maleta Roja durant cinc anys i aquesta feina em va ajudar a entrar en contacte amb la realitat de la sexualitat femenina en altres contexts socials.
Em vaig formar com a Kinesiòloga a Mens Venilia amb Rubén Álvarez Tierno, com a terapeuta de Tapping/EFT (Emotional Freedom Technique) amb Sophie daCosta i vaig aprendre la tècnica de Biomagnetisme gràcies a un intercanvi de coneixements amb la terapeuta Agnès Takahashi i més tard obtenint el títol de Biomagnetisme Mèdic amb Jorge Piedra
També vaig cursar Medicina Tradicional Xinesa a la Fundació Europea de MTC. Això em va portar a investigar en el Qi Kung amb el que segueix sent el meu mestre, Jose Maria Sarto Ruiz i a formar-me en Nu ZI Gong (Qi Kung de la Dona), amb Olga Tarín i Jose Sarto, Núria Leonelli i Xènia Ros. I més tard en Alquímia sexual femenina taoista.

Paral·lelament i durant els dos primers anys de vida de la meva segona filla em vaig tancar a la càlida llar i em vaig capbussar en els diferents estudis d’antropologia feminista que han investigat l’evolució de la sexualitat des de les societats matrifocals que poblaven l’Antiga Europa abans de l’arribada del patriarcat. Aquesta ha sigut una de les meves grans passions arribant a donar-me la primera pista de l’increïble magnitud de la vivència sexual de les dones i d’on son els nostres bloquejos que no ens permeten fer-ho. Que ens fan parir amb patiment, menstruar amb dolor, no ser capaces de sentir el deliciós moviment uterí durant l’orgasme o ejacular.

Més tard el Tantra i el Neo-tantra em van donar les últimes pistes perquè una dona occidental del segle XXI pugui assolir una experiència sexual molt més sublim.

QUÈ FAIG
Com a terapeuta:
Utilitzant la kinesiologia com a mètode per trobar l’origen de les dolences o bloquejos, trobo també quina de les tècniques que utilitzo és la més adequada per a cada persona i cada moment. Complemento les sessions a la consulta amb consells dietètics i d’hàbits basats en la Medecina Tradicional Xinesa i la Fitoteràpia.
Tècniques: kinesiologia, terapia floral, biomagnetisme, acupuntura, EFT (Tapping).
Actualment visito a Banyoles, Olot i Barcelona.
Com a tallerista:
Imparteixo xerrades i tallers sobre sexualitat femenina, recuperació de l’úter espàstic, ejaculació femenina, alquímia sexual femenina, etc.
També escric articles sobre temes como sexualitat, agroecologia, antropologia i autogestió de la salut.

…………………………………………………………………………………………..

DE DÓNDE VENGO
Podríamos decir que empecé mi formación en México, con la COMPITCH (Consejo de Organizaciones de Médicos y Parteras Indígenas Tradicionales de Chiapas) el 1999 y el 2001.
De regreso en Barcelona me empecé a formar en fitoterapia y cosmética natural, haciendo múltiples cursos y seminarios (Manatial de la Salud, Arké, Ismet). Y sobre todo viviendo en un entorno rico en plantas medicinales y cultivando las que no recogía en el bosque. Y también gracias a las horas y horas que me regalaron la herbolera Maria José del Borne de Barcelona y el herbolero e investigador incansable Esteve Padullés.

Paralelamente me formaba a nivel político e ideológico en el entorno de la autogestión, la agroecología, la vida en comunidad y la acción directa de Barcelona, participando en colectivos que trabajaban diferentes feminismos e interesándome especialmente en la deconstrucción y reconstrucción de las relaciones afectivo-sexuales y las investigaciones sobre géneros y cuerpos.
Con el primer embarazo empecé a explorar la sexualidad femenina más allá del coito y la masturbación. Un tiempo después del parto estuve formándome y acompañando nacimientos con la que había sido mi comadrona y a participar en el grupo de acompañamiento a la lactancia Alba.
El 2007, con la sexóloga Verónica Ramilo organizamos unas jornadas gratuitas sobre sexualidad en Collserola y a raíz de estas empecé a estudiar sexología por mi cuenta desde la perspectiva del ecofeminismo.

Más tarde me formé como terapeuta floral, en el centro Aire de Barcelona de manera vivencial, con el método emovere, desde una perspectiva gestáltica.
A la vez estuve haciendo tupper-sex para la empresa La Maleta Roja durante cinco años y este trabajo me ayudó a entrar en contacto con la realidad de la sexualidad femenina en otros contextos sociales.
Me formé como Kinesióloga a Mens Venilia con Rubén Álvarez Tierno, como terapeuta de Tapping/EFT (Emotional Freedom Technique) con Sophie daCosta y aprendí la técnica de Biomagnetismo gracias primero a un intercambio de conocimientos con la terapeuta Agnès Takahashi y más tarde obteniendo el título de Biomagnetismo Médico con Jorge Piedra
También cursé Medicina Tradicional China a la Fundación Europea de MTC. Esto me trajo a investigar en el Qi Kung con el que sigue siendo mi maestro, José María Sarto Ruiz y a formarme en Nu ZI Gong (Qi Kung de la Mujer) con Olga Tarín y José Sarto, Núria Leonelli y Xènia Ros. Y más tarde en Alquimia sexual femenina taoísta.

Paralelamente y durante los dos primeros años de vida de mi segunda hija me encerré en cálido hogar y me zambullí en los diferentes estudios de antropología feminista que han investigado la evolución de la sexualidad desde las sociedades matrifocales que poblaban la Antigua Europa antes de la llegada del patriarcado. Ésta ha sido una de mis grandes pasiones llegando a darme la primera pista de la increíble magnitud de la vivencia sexual de las mujeres y de donde están nuestros bloqueos que no nos permiten hacerlo. Que nos hacen parir con sufrimiento, menstruar con dolor, no ser capaces de sentir el delicioso movimiento uterino durante el orgasmo o eyacular.

Más tarde el Tantra y el Neo-tantra me dieron las últimas pistas para hacer que una mujer occidental del siglo XXI pueda lograr una experiencia sexual mucho más sublime.

QUÉ HAGO
Como terapeuta:
Utilizando la kinesiología como método para encontrar el origen de las dolencias o bloqueos, encuentro también cual de las técnicas que utilizo es la más adecuada para cada persona y cada momento. Complemento las sesiones en la consulta con consejos dietéticos y de hábitos basados en la Medicina Tradicional China y la Fitoterapia.
Técnicas: kinesiología, terapia floral, biomagnetismo, acupuntura, EFT (Tapping).
Actualmente visito en Banyoles, Olot y Barcelona.
Como tallerista:
Imparto charlas y talleres sobre sexualidad femenina, recuperación del útero espástico, eyaculación femenina, alquimia sexual femenina, etc.
También escribo artículos sobre temas como sexualidad, agroecología, antropología y autogestión de la salud.

papallones peqe

 


Comments

Formación y experiencia — 1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*