Com a dona, mare, filla, amant, terapeuta, investigadora multidisciplinar i després de cinc anys fent reunions de Tupper-sex, he vist que hi ha una manca d’informació molt gran entre les dones sobre el propi cos, sobre la capacitat immensa que aquest cos té de sentir plaer i de proporcionar-se’l. Fruit d’una cultura patriarcal que fins fa dos dies ni es plantejava que les dones poguessin tenir orgasmes, hem creuat el llindar de la primera dècada del segle XXI i encara desconeixem  moltes coses que ens frenen en la vivència plena de la nostra sexualitat. Encara tenim integrades en les nostres cèl·lules creences limitants que ens boicotegen a l’hora de gaudir plenament de la sexualitat.

sexe-orella2

Des de Seda aprenem  i compartim  les troballes que anem fent en el propi creixement personal. Per això, aquest no pretén ser un espai experta-ignorant, sinó un espai d’enriquiment mutu. Ja que, tot i que ens dediquem a la investigació en aquest camp i, per tant, tenim molta informació, creiem que totes i cada una de les dones tenen experiències molt valuoses que, en compartir-les amb altres dones ens ajuden en el nostre camí individual i col·lectiu.

Per veure el currículum complert, visita

Formació i experiència


Comments

Qué és Seda — 3 comentaris

 1. Hola Titi, sóc la isa, l’amiga de la vane de Ripoll, que tinc un nen que es diu aran, no sé si te’n recordes. L’altre dia em va comentar que feies tallers de diferents temes i hem pensat que al ripollès estem molt hivernals encara i que estaría bo de tenir-te per aquí fent un taller o xerradeta. Els temes serien com recuperar la sexualitat amb una maternitat de dos anyets ben bons, (i en el meu cas un proper part cap a ppis d’agost), o alguna cosa relacionada amb maternitat i recuperació de la propia identitat. No sé de quantes persones per taller estaríem parlant i preus. No tenim cap col.lectiu creat, més aviat són necessitats de reprendre moments amb nosaltres mateixes. Em podries pasar informació sisplau? merci.

  • Hola guapa! I tant que me’n recordo de tu. Esperes una altra criatura? Moltes felicitats i molta felicitat!
   Pel que m’expliques, se m’acut una proposta, a veure què et sembla:
   Comencem per un taller d’un matí entorn a la sexualitat i la maternitat. Jo no vull dir-li recuperació perquè entenc que no es perd; es transforma continuament. Podem veure quines són les fases que vivim, com les viu cadascuna, els impediments, dubtes i preocupacions que surgeixen en quan al sexe coital, etc.
   Podem xerrar de mites, tabús i creences culturals que ens limiten en la nostra vivencia harmònica com a mares, dones, companyes i amants… Podem trobar-nos un matí i, si després sorgeixen més temes i anhels (que sol passar) ens tornem a trobar.
   EL número de persones… a mi m’agrada el 7 perquè sóc bruixa, jajaja. En realitat, doncs això, entre 4 i 10, mes o menys
   El preu… mira la pàgina “Sexe i diners” i em dius què et sembla
   Un petó, preciosa, estem en contacte

 2. Hola guapa! ara ja m’ho he mirat amb més temps. Em sembla súper interessant. Busco dones i et dic alguna cosa. Merci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*